Hej finisar!
Så det här har jag inte nämnt, men jag har börjat prenumerera på Glossybox, fick precis hem den här månadens box, juli. Fick tom förra månadens i juni, men då hade jag en liten paus här, är ni nyfikna på vad det var i den så säg till så visar jag gärna vad jag fick i den också.

Men jag blev riktigt nöjd med julis box, riktigt bra grejer! 
Om ni inte vet så mycket om Glossybox så kan ni besöka hemsidan här. Man svarar på lite olika frågor om vad man har för sorts hy, hår osv, sen får man fem grejer som kan vara vad som helst, men dem är typ skräddarsydda för dig. 
Jag betalar 139kr ( + frakt) i månaden för min Glossybox, och jag tycker det är värt det än så länge!

Den här boxen var också lite speciell, eftersom det var ett "travel kit". Men i alla fall, det här är vad jag fick i den här månadens, juli box..
hugs&kisses.
Älskar designen på varje box, alltid så olika och riktigt kreativa.
Lapp med detaljer om varje produkt.
Lös guldig ögonskugga och en läpppenna där man kunde få en av antingen Raspberry Pink eller Orange Nude. Jag fick Raspberry Pink. Kostar 129kr.
Ett Läppsyl med en underbar doft av vanilj (som jag älskar), den sitter kvar så länge, love it. Jag menar kolla vad söt den är?! Kostar 59kr
Sedan ser ni lite till höger att jag fick tandtråd också eftersom det var ett travel kit.
Ett Base Serum Enhancer från franska NoxiDoxi, älskar namnet. Det ska tydligen vara till bra användning under sommaren och ge din sommarhud en boost. Den här produkten vårdar och minskar porerna och jämnar ut hudtonen! Jag ska vänta och se om jag märker några resultat, har bara använt den 2 gånger så har ej hunnit märka något än.
Man ska använda den här varje morgon efter ansiktsvattnet och innan dagskrämen. Och den här produkten kostar egentligen 369kr! 
//By Me //
Amanda Jönsson

Prenumererar också på glossybox, riktigt nöjd med juliboxen!

Svar: Åh vad roligt! Jag med, riktigt nöjd!
TereseFlinth

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress