THE FORGOTTEN THINGS

Posted in Decor

Hittade denna grejen i mitt rum för någon dag sedan, jag gjorde faktiskt denna i slöjden i 7an så den är 6 år gammal! Jag menar herregud var har tiden tagit vägen?! Det är inte den snyggaste grejer jag sett, men jag har nu satt den på mitt skrivbord så länge tills jag vet vad jag ska göra med den för det är rätt synd att bara slänga den tycker jag. 🙂

Så jag har hängt lite blandade grejer här i haha, mina nycklar, armband, ringar och örhänge som jag alltid glömmer att använda, så står den här nu och stirrar på mig så jag kommer ihåg att dessa grejerna i den finns 😉

//

I found this thing in my room a couple of days ago, I actually made this in school in 7th grade so it’s 6 years old! I mean omg where did the time go?! It’s not the prettiest thing I’ve seen, but I have placed it on my desk for now until I know what to do with it, because for me it’s pretty sad to just throw it away. 🙂

So I’ve put some mixed things in there haha, my keys, bracelets, rings and earrings that I always forget to wear, so this thing will just be there and stare at me so I will remember that the things inside of it exist 😉

hugs&kisses.

16116DSC_0387

16116DSC_0392

16116PicMonkey Collage

16116DSC_0390

// By Me //

5 Kommentarer

  1. Prietha säger:

    I sjuan?? Hur duktig var inte du?? Hur praktisk som helst ju!! Jag gjorde en låda på träslöjden med dubbla dörrar som jag nu förvarar smink i, var ett stor Twilight fan då så har bränt in ”I love Twilight” på sidorna..:)a

  2. ja gud så snabbt tiden går. Rätt skönt dock, det är så tråkigt med långsamma dagar – långsamma år vore ännu värre. 2015 var så satans långsamt för mig! :/

  3. Nämen vad duktig du var, jag gjorde något liknande på slöjden jag med 🙂

  4. Erika säger:

    Perfekt att förvara saker i ju 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.