STITCH [?] BY ME

Posted in Decor, Something Special

Tror inte ni vet att jag tycker om att skissa, eller man kanske säger rita? Rita låter som ett barn som ritar haha, men jag e typ som ett barn ändån, så vi säger rita! Jag älskar att rita och det hjälper mor stress, ångest osv för mig, och denna gången kände jag bara för att rita något, så det blev Stitch fast någon har klätt ut sig som honom typ? Venne, men såhär blev den, är inte helt klar, kan alltid putsa på den, men men.

Tittar alltid på en bild på mobilen och sedan ritar jag från det helt enkelt, superroligt, ser dock inte ut precis som den bilden jag försökte rita av men jag menar när gör det 😉 Dem första bilderna är hur det såg ut under tiden jag ritade, skuggning gör sååå mycket! Dock som ni märker är ögonen nog min svagaste punkt hahahaha, ojojoj
Tycker ni om att göra detsamma? 🙂

hugs&kisses.

16216DSC_1005

16216PicMonkey Collage

116216PicMonkey Collage

16216DSC_1010

16216DSC_1011

1116216PicMonkey Collage

16216DSC_1019

// BY Me //

18 Kommentarer

 1. A M säger:

  Oj vad duktig!!

 2. Natalie säger:

  va duktig och va gullig den är 🙂

 3. Prietha säger:

  Du är verkligen jätteduktig!!

 4. Lucy säger:

  Vad duktig du är på att rita 😀

 5. anneli säger:

  Du är ju jätte duktig, jag håller med dig. jag är som ett barn, det heter rita 😉

 6. Fanny säger:

  Jag brukar göra samma sak! 🙂 Det är så avkopplande att få sitta och rita 🙂

 7. Hanna säger:

  ja det var otroligt gott 😀
  åh så söt !

 8. NICOLE säger:

  Så avkopplande och avstressande 🙂 SV: visst var det 🙂

 9. Sarah säger:

  åh fin bild =) jag bruka rita i vuxen målar böker

 10. Alice säger:

  Åh, så duktig du är, riktigt fint! 😀 Kram.

 11. Linn Strömberg säger:

  Såååå fint! Duktig du är <3

 12. Sannal säger:

  Vad duktig du är!!

 13. Tilda säger:

  Åh vad duktig du är!

 14. Erika säger:

  Men såå duktig du är 🙂 Jag älskade att göra sådant när jag var yngre, men kom väl senare underfund med att det inte var något jag blev bättre på, haha.

 15. Rosita säger:

  Det blev ju mycket bra!

  1. tereseflinth säger:

   Tack så mycket fina du!
   Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.