HOW TO MAKE: BRUSCHETTA SPECIAL

Posted in Food, How To Make:

Bruschetta brukar bestå av en liten ”brödbit” som man rostar i ugnen med lite olivolja ringlad på, sedan tar man ut den och gnider en vitlöksklyfta ovanpå brödet några drag. Sedan lägger man på tärnade tomater som är blandade i lite olivolja tillsammans med strimlad basilika, sedan salt och peppar.

Jag älskar bruschetta, och det italienska köket överlag, men eftersom jag tyvärr inte hade färsk basilika hemma, så gjorde jag min bruschetta lite annorlunda haha, men fortfarande italienskt. Jag hade min ugnsrostade brödbit (helst lantbröd), och lade på skivad mozzarella, prosciutto och tomater, sedan ringlade jag över med lite balsamico creme. Världens godaste ♥♥

//

I love bruschetta, and the italian kitchen, I adore it. Since I didn’t have fresh basil at home, I had to skip it. So I made my bruschetta a bit different haha, but still italian. I had my two bread slices ”roasted” in the oven, you know so they get that almost golden look, just so  they are a bit crispy. And then I rubbed a garlic clove on top of the bread slices, and then I added mozzarella, prosciutto and tomatoes, then I added a little bit of balsamico creme on top. The most yummy snack ♥♥

hugs&kisses.

Vad du behöver för två bruschettas –

 • Två lantbrödsskivor
 • Olivolja
 • 1 vitlöksklyfta
 • 2 stora tomater / ca 6 körsbärstomater
 • 2-4 skivor prosciutto (varierar från smak)
 • 1 vanlig påse mozzarella
 • Balsamico Creme
 • Färsk basilika

6716DSC_0824

6716DSC_0823

// BY Me //

4 Kommentarer

 1. Netti Starby säger:

  Åh måste testas för det ser riktigt gott ut 😀 Kram

 2. Caroline säger:

  Åh det ser så gott ut!

 3. Erika säger:

  Låter super gott 🙂

 4. Fani säger:

  Så gott ju! Perfekt förfest-snacks eller bara som mellanmål och så enkelt att göra med! 🙂 Nom nom

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.