DARKER SHADES FOR AUTUMN

Posted in Fashion, Life Hacks

Hej finisar!
Så hösten är här, eller påväg det går i vågor ibland haha 😉 Och lite mer mörkare och jordnära färger börjar bli populärare, och något jag inte har kunnat undvika att märka är speciellt svarta sneakers med bred vit botten. Dem tycker jag verkligen är en av hösten ”it” skor. Ja dem är hur enkla som helst och har alltid funnits, men dem är bara så otroligt snygga och stilrena!
Jag har verkligen fallit för dessa från Converse som heter ”Chuck Taylor All Star II Hi”, älskar dem! Så jag beställde faktiskt hem dem för någon dag sedan då jag bara inte kunde låta bli. Hur snygga?! Ni hittar dessa snyggingarna HÄR.

//

I’ve noticed now when autumn is here that black sneakers with a wide white bottom is just so popular, and not to mention how freaking gorgeous they look?! So I ordered these Converse that are called  ”Chuck Taylor All Star II Hi”, love them! You can find them HERE.

hugs&kisses.

29916PicMonkey Collage

// Inte Mina Bilder //

6 Kommentarer

 1. Riktigt snygga Converse! 🙂

  sv: I know, älskar frukostar! 😀

  Kram

 2. Svar: så himla irriterande! Men det löser sig iaf, företaget skickar ett nytt paket till mig som tur är 😀

  Förresten.. hur tycker du det är att blogga på Finest? :). Fått en förfrågan om att byta hit från blogg.se 🙂

 3. Netti Starby säger:

  Jag håller med dig och jag har ett par snygga från Åhléns 😀 Kramis

 4. MALIN säger:

  Så himla läckert med Converse! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.