HOW I’M STAYING HOT THIS WINTER

Posted in Life Hacks, Something Special

// I samarbete med Engelbert Strauss //

Jag kom och tänka på det för någon dag sedan, haha kommer låta jätte random men när jag blir riktigt varm, som dem flesta blir, så blir man ju varm om fötterna också såklart, och oftast brukar jag förstöra sulorna i mina skor när jag väl har använt dem ett bra tag, vilket är vanligt!

Men jag köper aldrig sulor så att mina skor blir lika bekväma igen utan jag går utan sulor i mina skor istället hahahaha! Så jag har kollat runt lite och såg på en hemsida, som kallar sig Engelbert Strauss, ett par superfina sulor faktiskt som jag funderar på att beställa hem och testa. Just dessa är till för när hösten blir lite kallare och man behöver både extra sulor plus att dem håller en varm om tossorna. Jag är nog i rätt stor nöd av det eftersom jag alltid är så himla kall av mig, speciellt om fötterna och händerna.. Nej får nog testa ett par och sedan kanske senare av året ge en liten recension om jag kommer ihåg det vill säga 😉
Ni hittar dessa snyggisar HÄR.

Det finns en massa kläder och skor och redskap där, visste inte var jag skulle kolla så mycket haha! Kanske kan hitta någon julklapp där också till mamma min 😉

Hittade också ett par andra mer ”normala” sulor hos Shopeu.ecco.com som ser hur bekväma ut som helst! Dock kommer nog inte dessa hålla fossingarna lika varma som dem andra jag pratade om, så dessa passar mer till under hösten! Dem hittar ni HÄR.

//

I just thought of this really random thing, because I know that when I get really hot, like most of all people get, your feet also get hot ofc, and I always happen to destroy the soles because I’ve been using my shoes for so long and I just never do anything about it and I just walk around with no soles inside of my shoes at all hahahaha! 
So I looked around and saw this website named ”Engelbert Strauss”, and they had these really good looking insoles that not only is good looking but they also keeps your feet warm and happy. I think I am in a big need of a pair of thesee insoles because I am always so cold and especially of my feet and hands. And then I can maybe do a review of the later this year if I remember ofc 😉
You will find these hotties HERE.

There are also alot of different kinds of clothing, outerwear, shoes and gardening tools, I almost got lost cause of all of the different products they’ve got. Maybe I can find a christmas gift for my mom over there 😉

And I also found another pair of insoles at Shopeu.ecco.com but these are more ”normal”, but they look sooo comfy. I believe these aren’t as warm as the other ones i talked about, so I think that these ones are better for autumn. You will find them HERE.

hugs&kisses.

PicMonkey Collage

// Engelbert – Strauss  //

2PicMonkey Collage

// Shopeu.ecco.com //

// Lånad Bild //

9 Kommentarer

 1. Days by Johanna säger:

  Trodde knappt jag skulle säga det med snygga sulor.

 2. Perfekt med ett extra par sulor ju!

 3. Emilie säger:

  Samma problem för mig… You are not alone 😉

 4. Linda säger:

  Man kanske borde införskaffa sig ett par 🙂

 5. Martina säger:

  Så smart, det borde jag köpa!

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.