~ HELLO AGAIN ~

Posted in Decor, Something Special

Hej fina ni.

Jag ber om ursäkt för att jag bara helt plötsligt slutade uppdatera bara sådär från ingenstans, blev bara för mycket och sedan kände jag bara inte för det och hann inte med det heller. Så förlåt för det, verkligen.

Jag är tillbaka nu, men kommer göra en ”mjukstart” så att säga, kommer nu i början börja med att lägga upp ett inlägg varannan dag, sedan kommer det bli som det var förut med två inlägg per dag. Jag har verkligen längtat med att börja blogga igen och behövde verkligen längta ett tag innan jag började igen kände jag, var nog två månader sedan nu sist jag uppdaterade här.

Jag hoppas i alla fall att ni haft en underbar jul och ett jättebra nyår! Här är några bilder från min jul, jag min bror och min kusin, inte många bilder jag vet, men dessa två bilderna räcker för mig. Ikväll ska jag och en tjejkompis ut o äta och sedan kolla bio, vad ska ni göra? 🙂

Ha en superbra dag fina ni.

hugs&kisses.

14117DSC_1091

14117PicMonkey Collage

14117DSC_1094

// By Me //

9 Kommentarer

 1. Beatrice säger:

  Välkommen tillbaka!! Kramis.

 2. Netti Starby säger:

  Vad roligt att du är tillbaka och vilka fina bilder! 😀 Kramis

 3. Gabriella säger:

  Åh såå roligt, välkommen tillbaka!! Kram <33

 4. Ida säger:

  Så fina bilder!! 🙂

 5. Sara säger:

  Härligt att du är tillbaka 🙂

 6. Kul att du är tillbaka! Och vilka fina bilder från julafton! 🙂 Kram

 7. Amanda säger:

  Så roligt att du är tillbaka igen! ???? Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.