VIETNAMESE NOODLE SOUP W/ CHICKEN

Posted in Food

Igår gjorde jag vietnamesisk nudelsoppa med kyckling, hittade ett recept när jag googlade men dock improviserade jag en hel del också så följde inte receptet fullt ut, men det blev faktiskt väldigt gott, dock skulle jag göra det till lunch då jag slutade tidigare igår, skulle slutat halv 4 men slutade 1, så jag handlade hem lite ingredienser som fattades där hemma och började laga. Jag blev klar efter 1,5 timme hahahaha, så de blev en väldigt sen lunch.. Men det blev gott i alla fall, min mamma och brorsa ville också smaka och dem tyckte också om det, så det var kul.

Vill ni hitta receptet så hittar ni det HÄR.

hugs&kisses.

6217DSC_1228

6217DSC_1230

6217DSC_1232

6217DSC_1233

// By Me //

9 Kommentarer

 1. Beatrice säger:

  Fantastiska färger, måste även säga att det där ser riktigt gott ut!

 2. Alice säger:

  Gott ju, och visst kan man improvisera lite! ^^ Kram.

 3. JoJo säger:

  det där såg ju riktigt gott ut 🙂

  sv; eller hur? måste testa göra det nån dag! 🙂
  min helg var fin tack. hoppas att din också var det och att du har fått en fin start på veckan.
  kram​​

 4. MADDISENJ.SE säger:

  Ville kika in och berätta att jag är tillbaka i bloggen och känner att motivationen hittat tillbaka! Hoppas du vill fortsätta kika in hos mig 🙂 Hoppas du har fått en bra start på den nya veckan!

 5. Sarahnews säger:

  Åh det ser jättegott ut!!

 6. my säger:

  Åh vad gott det ser ut 😀

 7. Åh så smarrigt!! 😀

  Sv: Vad tråkigt att det blåste så mycket hos er 🙁

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.