DEEP CLEANSING // PURIFYING PEEL-OFF MASK

Posted in Beauty, New In

Hej finisar.

Jag beställde hem dessa två produkterna för ett tag sedan nu, fick dem för kanske en vecka sedan.
Den första är en ansiktsmask som ska göra huden lenare och ge en jämnare hudton men också samtidigt göra porerna rena och dra bort smuts och kanske lite pormaskar om man har tur. Den ska i alla fall göra mycket haha. Shit har beställt så många olika sådana ansiktsmaskar som ska ta bort pormaskar nu haha, vill verkligen ha en som fungerar! 🙁
Sedan den andra är en hand och fotkräm, den ska då återfukta huden när man känner sig torr. Än så länge har jag inte hunnit testa någon av dessa produkterna, men kommer absolut göra det denna veckan! Kanske skriver en liten recension för både er och för mig om ni är nyfikna på dessa två produkterna 🙂

//

Hey beauties.

I ordered these two products a while back, and I just got them, or they arrived in my mailbox maybe a week ago. 
The first product is a face mask that is suppost to make the skin smoother och give you skin a more even skin tone, but also make the pores cleaner and maybe you can get rid of a few blackheads as well if you’re lucky. It’s suppost to do a lot haha. I have been ordering soo many different types of these face masks that takes away blackheads haha, I just want one that really does the job! 🙁
And then the other one is a hand and face cream, it moisturize your skin when you feel dry. And as far as it goes, I haven’t been able to try these two out yet, but I will this week! And maybe I’ll write a review for you guys if you are curious about the two products 🙂

hugs&kisses.

22217PicMonkey Collage

22217DSC_1471

22217DSC_1472

222217PicMonkey Collage

22217DSC_1474

// By Me //

11 Kommentarer

 1. Hoppas produkterna fungerar jättebra när du testar dem! 🙂

  Sv: Tack snälla du! Ja, viljan att lyckas, drivet och självdisciplin behövs verkligen!!

  Kram

 2. AMANDA säger:

  Tack för tipset!!

 3. Amanda säger:

  Hoppas dom funkar! 🙂 kram

 4. Netti Starby säger:

  Vad kul med lite nytt! 😀 Kramis

 5. Alice säger:

  Åh, håller tummarna för att den här masken verkligen funkar nu då! Kram.

 6. Ida säger:

  Så kul att läsa!! 🙂 Jag har använt en av dem!

 7. J säger:

  Måste testa 😀

 8. my säger:

  Hoppas de hjälper 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.