MOUNT & HOLDER // iPHONE

Posted in Life Hacks, New In, Reviews

Hej finisar.

Så jag fick hem denna produkten för ungefär en vecka sedan, det är en Mount & Holder och som är för just iPhone, en sådan man använder sig av om man t.ex använder GPS, jag valde för just min iPhone för att den skulle passa såklart haha, alltså iPhone 6/6s. Och jag fann den i iphonebutiken.se.
Jag testade den för första gången igår och den fungerade superbra faktiskt! Jag fäste den, som ni kan se på bilderna här nedan, på förarsidan. På det lilla fönstret som sitter där innan framrutan, tänkte att det är där den sitter som bäst för mig.

I alla fall, det enda man behöver göra är att fästa ihop botten med resten av produkten, sedan kanske fukta lite med vatten på sugproppen om det behövs, och sedan trycka lagom mot just den platsen man vill ha den. Sedan drar man ner en liten ”spak” som sitter ovanpå sugproppen så att sugproppen drar ihop sig lite så att den verkligen fäster och sitter där.

Hur bra som helst, har velat ha en sådan här superlänge då det är så bra om man ska t.ex använda sig utan google maps. Istället för att titta ner vilket är otroligt farligt, så ser man ändån vägen på ett sätt när man kikar på den.
Den sitter otroligt bra och skakar inte under tiden man kör, och jag kör alltid en kort bit på en väldigt gropig terräng till och från jobbet så har verkligen testat den haha! Tycker också att den är i lagom storlek så att den inte är för klumpig och är i vägen när man kör osv.
Jag är så glad jag fick tag i den, en supersmart grej 🙂

//

Hey beauties.

So I got this product a week ago, it is a Mount & Holder and it is for iPhones only, you may need it if you use GPS while you drive and so on, and I chose this for my iPhone that is an iPhone 6/6s. And I found it at iphonebutiken.se.
I tried it for the first time yesterday and it was absolutely great! I chose the spot were the small window is on the drivers side, I thought that is the best spot for me.

Well, the only thing you really have to do is to put the bottom together with the rest of the product, and then maybe moist the suction cup a little bit if you need to, and then push it gently against wherever you want it in you car, and pull the small lever that it on top of the suction cup so that the suction cup constrict itself so that it really stays there.

It is so great, I have wanted this of such a long time, because it is really good to use while using google maps for example. Instead of looking down on you cell you can just glance over and still see the road!
It sticks really well to the window and it doesn’t shake while driving, and I really do know that because home and to work I always have to drive a few meters on really bumpy road so that I know haha! I also think that it is in the perfect size so it’s not too big and clumsy and in the way while driving.
I am really happy I got it, so smart product 🙂

hugs&kisses.

27217DSC_1813

27217DSC_1481

27217DSC_1811

27217DSC_1815

27217DSC_1816

// By Me //

13 Kommentarer

 1. My säger:

  Så smidigt att ha i bilen 🙂

 2. Amanda säger:

  Åh vilken smart hållare!! 🙂 kram

 3. JoJo säger:

  åh, en sån skulle jag behöva i bilen! så bra och smart grej! 🙂

  sv; hihi, det ska bli såå kul att få åka dit igen! 🙂 jag hoppas att du också får åka till usa nån gång.
  ​ja men visst är det så!

  hoppas att din vecka har börjat bra.
  kramis​​​

 4. Netti Starby säger:

  Men oj vilken smart grej! 😀 Kramis

 5. Sarahnews säger:

  Så smart och bra grej

 6. Carolina säger:

  Smart. En sådan där skulle vi behöva, jag och min pojkvän, då jag är värdelös på att läsa kartor & det är alltid han som kör haha. Då är det bra om han har en som han kan följa själv om jag inte förstår vägbeskrivningen haha ^^,

 7. Alice säger:

  Så himla smidig ju! 😀 Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.