KYLIE COSMETICS – LIP KITS // MALIBOO & CANDY K

Posted in Beauty, New In

Phuu, äntligen hinner jag sätta mig ner och skriva ett inlägg, förlåt för segheten, men har bara jobbat jobbat helt sjukt.

För några veckor sedan fick jag hem mina två lip kits från Kylie Cosmetics, har varit supernyfiken på dem jättelänge och ville verkligen testa. Och såklart valde jag dem två mest ”jordnära” färgerna, eller vad man nu ska kalla dem. Så här ser det ut, köpte lipkits så fick två flytande läppstift och två läppennor i samma färger då såklart 😉

På min arm kan ni se hur dem ser ut när man använder dem! Färgklicken till vänster är färgen ”Maliboo”, och den till höger är ”Candy K”. Love them!

//

Pheew, finally I got time to sit down and write a post, sorry for the emptiness on my blog this week, I’ve just been working working, gaaah.

So a few weeks ago I ordered these two lip kits from Kylie Cosmetics, I’ve been so curious and I really wanted to try them out. And I chose ofc the two most ”earthiest” colors, or however you call it. And this is how they look like, chose lip kits as well so I got two lipliners too 😉

You guys can see hoe they look like on the pictures on my arm, the on to the left is the color ”Maliboo”, and the one on the right is ”Candy K”. Love them!

hugs&kisses.

19317DSC_1699

19317DSC_1698

19317DSC_1703

19317DSC_1704

19317DSC_1964

19317DSC_1702

19317DSC_1705

// By Me //

5 Kommentarer

 1. Carolina säger:

  Två jättefina färger. Jordnära färger är sådant jag också tycker om på mina läppar! 😀

  Sv; ja, det var det verkligen!
  Tack för tipsen. Jag får allt kolla in dem! NYX har jag förr hört talas om så det ska nog fungera att hitta i butik hihi 😉

 2. JoJo säger:

  jag älskar hennes lip kits! <3

  sv; vad kul att du också tycker om pandys godis, det är såå gott tycker jag! 😀
  hoppas att din vecka har börjat bra!
  kramis​​

 3. Amanda säger:

  Åh så fina!! Kram

 4. Karin säger:

  Hej Terese, jag har läst din blogg sen länge tillbaka och tycker du är så fin. Jag har nyss gjort slut med min kille efter 4 år har du förslag på hur man går vidare?

  1. tereseflinth säger:

   Hej finaste du, tack så himla mycket blir så glad att du följt mig ett tag, otroligt tacksam. Och tack snälla för kommentaren, har svaret i mitt senaste inlägg då det blev en hel del att skriva. Jag hoppas verkligen det hjälper på något sätt!!
   Kramis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.