BLUE MADISON TIGHTS // BETTER BODIES

Posted in New In, Something Special

Hej fina ni,
Först vill jag be om ursäkt för att jag inte delat med mig av några inlägg i söndags och måndags. Jag blev sjuk från ingenstans så hade inte energi till att göra något alls.. Men nu när jag mår bättre, förutom att förkylningen är kvar (blä), så har jag äntligen gått med ett gym!! Jag är så glad, har velat börja gymma och träna ett riktigt bra tag nu men inte vetat var eller hur jag skulle börja träna.

Och för att kunna börja träna på ett bra sätt har jag börjat fixa redskap, träningskläder och vattenflaska och allt sådant som är liksom basen för att ha en bra träningssession.
Först och främst fann jag dessa supersnygga Madison tränings tightsen på hemsidan Svensktkosttillskott.se. Dem levererades jättesnabbt vilket är super uppskattat! Så fort jag fick hem dem så testade jag dem direkt och hade sedan på mig dem resten av dagen haha! Dem var super bekväma och färgen är bara ett väldigt stort plus. Dessa tightsen plus många fler finns under kategorin ”Better Bodies
Något jag dock inte förstod förrän jag tog ett foto av dem på snapchat var att dem ”vita” eller ”gråa” ränderna på byxorna är faktiskt reflexer! För jag fotade med blixt, så jag blev helt chockad! Men på ett bra sätt såklart, det är jättebra om jag ska ut och springa eller går en bit i mörkret osv. Väldigt smart!
Jag ser såå fram emot att börja träna regelbundet, ska bli så roligt att se hur och om min kropp kommer att förändras!

//

Hey beauties,
First I would just like to apologize for not posting this Sunday and Monday. I got really sick from out of nowhere so I had zero energy to do anything.. But I feel better now, beside the cold that is still there trying to be annoying af, so now I am finally a member of a gym!! I am so excited, I have been wanting to get fit and start training and work out but I have not been able to figure out how I wanna do it you know.

And so, to start this whole working out thing, I think the basics like work out clothes and shoes and all that is really important.
So I found these really awesome and gorgeous Madison training tights at a webbshop namned Svensktkosttilskott.se. They delivered it super quick, which is really a big plus! As soon as I got home I tried them on and I ended up walking around with them on the whole day! They are super comfy and the color is so nice. you will find these tights and so much more under the category ”Better Bodies
When I took some photos with my flash on for SnapChat, I found out that the white or grey stripes on these tights, are actually reflex.
I really look forward to start woking out!

hugs&kisses.

29317DSC_2056

29317DSC_2055

29317DSC_2091

29317DSC_2078

29317DSC_2074

29317DSC_2069

29317DSC_2089

29317DSC_2049

// Me BY Me //

19 Kommentarer

 1. Bella säger:

  Snygga tights!

 2. Netti Starby säger:

  Vad kul att du har börjat på gym och lycka till med all träning! <3 Kramis

 3. MALIN säger:

  Vilken otroligt härlig färg 🙂 Kram

 4. Sarahnews säger:

  Så kul. Jätte fina bilder verkligen!!

 5. J säger:

  De ser riktigt sköna ut!!

 6. Alice säger:

  Vad roligt att du ska börja träna, och riktigt snygga tights! 😀 Kram.

 7. Carolina säger:

  Super tjusiga! Älskar då man hittar rätt träningskläder för en själv. Dock tränar jag inte alls, vilket till min sorg inte gör det enklare för mig att hålla måtten haha, men jag ska försöka sätta igång med en massa promenader osv osv då jag känner mig bättre! 🙂

  Sv; nej, det har inte snöat. Det är snöblandat regn, vilket innebär att snön tack & lov inte lagt sig på marken! 🙂
  Jaså, vilken tur. Ska absolut hålla utkik efter receptet!

 8. Ida säger:

  Vad fina dem var!! 🙂

 9. Amanda säger:

  Åh vad snygga! 😀 kram

 10. elin säger:

  Åh så snygga tränings tights!

 11. JoJo säger:

  vilka snygga! 😀 better bodies har så mycket snygga träningskläder!

  sv; åh tack fina du!! tycker själv att mina nya glasögon är supersnygga!
  hoppas att du får en fin helg!
  kramis​​

 12. freja lindsjö säger:

  Så snygga tights 🙂

 13. LIENE säger:

  sv: Ja, tycker det är mycket bättre miljö på detta hunddagiset 🙂

  Så snygga!

 14. my säger:

  Så snygga 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.