I REALLY DO WANT TO

Posted in Something Special

Hej fina ni, gissa vad, jag fick jobba en massa igen.
Jag har så gärna velat skriva här igen eller i alla fall svara på era kommentarer men har väntat tills jag verkligen kände att jag inte kan vänta längre, vilket är idag. Ber om ursäkt igen, har varit så tömd på energi att jag knappt ens orkat ta hand om mig själv som jag ska. Men vet ni vad? Har faktiskt blivit medlem i ett gym nu, så har börjat träna! Känns sjukt bra, mår så mycket bättre av att träna faktiskt.

Jag kände det att, det blir för mycket för mig att blogga varannan dag just nu med tanke på mitt schema. Men vill så gärna blogga ändån. Så jag kom på denna planen, att blogga MINST två gånger i veckan. Och jag vet, det är inte mycket och jag tycker inte ens själv om att det är så lite.. Men jag måste börja med det, för jag vill verkligen blogga, jag saknar det varje gång jag inte är här och ser hur fina och underbara ni är.

Ska försöka blogga på tisdagar och fredagar, men dagarna kanske ändras tillfälligt om jag jobbar på något knasigt sätt så att det påverkar det.

hugs&kisses.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.