(null)
Igår träffade jag Matilda som jag inte sett på hur länge som helst, vi köpte vara en sallad och gick och satte oss längst med ån på en brygga. Så mysigt att bara sitta där och äta, prata. Och solen var så skarp och varm, till och med så att jag fick lite utslag på mitt ena ben fast jag hade byxor på mig hahaha. Hatar att min hy är så känslig
// 
Yesterday I met with Matilda, we haven’t seen each other in a while so that was very nice. We bought salads and went to the canal and sat down by the water on this doc thing and talked and ate and it was so cosy. The sun was so bright and sharp that  were the sun was shining onmy leg , that part got  rritated. I hate my sensetive skin .
 
Och nu sitter jag här på min balkong och solar lite, dock så blåser det skitmycket idag, tur då att jag har två balkonger, en på var sida, så blåser det på ena sidan så är det vindstilla pp den andra.
Har ni fått fin vår med sol och värme än?
//
So now I am sitting on my balcony and tanning, but today it is very windy so that sucks. I’m kind of lucky in that way because I have two balconies. So if it is windy on one then the other one is wind free haha.
 
Is it spring where you are at yet?