Hej finaste ni.
Nu har jag ett jättebra tips till er och ett som verkligen fungerar!!
Jag har aldrig varit såhär nöjd med en hudvårdsserie ska jag säga er, jag har kämpat med acne ett väldigt bra tag nu, kanske i 5 år. Och har haft väldigt svårt att hitta bl.s rengöringsprodukter som passar min hy och som inte upprör den för mycket. 
När du har acne och problemhy är det lätt att köpa riktiga hard core produkter för att verkligen få bort all skit i ansiktet. Men visst ni att det kan vara det värsta man kan göra? Då man utsätter ansiktet för ännu mer som den ska kämpa med osv, för jag i alla fall trodde det var tvärt om, att om jag använde "aggressiva"produkter att acnen och min feta hy och så vidare skulle försvinna, men det gjorde det bara värre.
Sedan hittade jag Estelle & Thild som jag älskade och acnen minskade en hel del, menkände fortfarande att min hy kunde bli bättre.

Så en dag rekommenderade en av mina bästa vänner en hudvårdsserie som heter Philosophy. Jag hade innan dess aldrig hört talas om det men tydligen var det ett väldigt känt märke, speciellt i USA. Så jag litade på henne och köpte först hem bara clay masken som också är en peeling. Och jag FELL IN LOVE. Alltså jag skojar inte min hy blev silkeslen och mina porer blev mindre efter två-tre användningar! 
Så nu har jag hela hudvårdsserien och jag älskar den, är så glad att jag hittat denna serie. Dem kostar ganska lagom mycket och ett stort plus i kanten är att dem är väldigt dryga och du kommer ha dem i två till tre månader innan du behöver köpa nytt! Det enda som tar slut snabbast för mig är ansiktsvattnet men det är den som kostar minst typ av alla fyra!

Jag rekommenderar väldigt starkt!! Om du redan har denna serie eller redan har testat den, vad tycker du om den? :)

(null)
(null)
// Find Me Here //
(null)
// Find Me Here //
(null)
// Find Me Here 15ml // Find Me Here 141ml //Emma Engström

Men wow, det lät ju verkligen toppen! Ibland kan det ju vara rena djungeln att hitta bra produkter :D <3

Svar: Ja verkligen finns enorma utbud med ansiktsrengöring!!Kramis
TereseFlinth

Sarah

Vilket bra tips :)

Svar: Tack så mycket! :)Kramis
TereseFlinth

Matilda Berlin

Men åhhh! TUSEN TACK för tipset vännen!! Ska absolut kika på det =) kram <3

Svar: Så lite så! Ja gör det du kommer inte ångra dig!Kramis
TereseFlinth

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress