Hej finisar.
Nu när jag bor i lägenhet så känns det väldigt konstig utan att ha ett enda husdjur som springer runt och är ens kompanjon..
Så jag har nyss beställt hem lite nödvändigheter som kattmat, kattskålar för mat och vatten, kattlåda som är sjukt cool faktiskt kan visa en bild senare. Ser ut som Batmans Cave alltså haha! Och en djurtransport från Rusta som var jättefin och kostar bara 199:-, den kan jag också visa bilder på senare kanske när min mise åker i den.

Så ja, jag ska se nu i helgen om min mise som bor hemma hos min mami hade trivits här hos mig. Kommer testa i helgen alltså i två dagar och se om hon tycker bättre om att vara själv utan hennes syskon som hon ändån bara bråkar med.. om inte så får hon bo kvar hos mamma och dem andra katterna. 

Hon har alltid varit min katt, hon är alltid med mig och det har alltid varit så. Men jag kommer skaffa en till kise senare snart ändån och/eller en vovve.

Jag hoppas verkligen att hon kommer att trivas hos mig, men vågar inte tänka för mycket att hon kommer göra det för hon är väldigt blyg av sig. Och att komma in i en helt ny miljö och omgivning kan göra henne lite rädd.. i alla fall i början.

(null)
(null)
(null)
Detta är min bästis, Fluff. Ja, inte så kreativ när det gäller namn.. hahaha.Angelica Wåhlin

Så fin hon är! Hoppas verkligen hon ska trivas hos dig <3

Svar: Ja hon är verkligen jättefin <3 tack så mycket fina du det hoppas jag också :)
Kramis
TereseFlinth

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Det låter onekligen som du verkligen tänkt till och försöker boa till det för henne. Jag hoppas verkligen hon kommer trivas hos dig :). Så himla fin och när man vill ha med sitt djur så är det självklart att man hoppas :)

Svar: Ja jag vill verkligen att hon ska trivas här, men ja det är ju hon som bestämmer i slutändan :) Kramis
TereseFlinth

Matilda Berlin

Jag håller verkligen alla tummar och tår för att det kommer gå bra! STOR KRAM finaste <3

Svar: Tack finaste du!! Kramis
TereseFlinth

Sarah

Hoppas att din katt trivdes hos dej :)

Svar: Tack! Kramis
TereseFlinth

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress