Hej finaste ni! 
Jag hoppas att allting är bra med er idag, glöm inte att stay safe för er och andra.

Hur är läget med er idag? 
Själv så är jag lite trött men ändån motiverad så det behövs bara lite kaffe eller någon energidryck sen så är det ok.

Idag är det ännu en måndag med ännu mer förväntningar på att det ska bli en bra vecka! Och det tror jag på också, jag hoppas ni har en underbar måndag och inte bara måndag utan en underbar vecka.
Tänk verkligen på hur bra ni har det och på alla som finns där för er, även om det så bara är en person, eller om ni bara har er själva, ni är starka och styrka och kärlek startar inombords först. Alltid. U matter.
Och ge den energi till dem omkring er så som ni vill få energi tillbaka. Tänk positiva tankar, om någon dåligt händer eller om smågrejer sker denna dag eller en annan dag, försök att se det från en positiv vy. Tex när klumpiga jag tappar en mugg i vasken när jag diskar och den går sönder, då tar jag ett djupt andetag och tänker "det är meningen jag skulle tappa den för att det är ett tecken på att jag inte ska stressa igenom denna uppgiften". 
Låter kanske lame, men saker händer oftast av en anledning, även småsaker.
(null)

Btw.. jag har verkligen funderat mkt över vilka dagar som kan passa bäst att uppdatera på som ni kanske märkt har det varit lite olika dagar... och så vill jag inte ha det utan jag vill att ni ska kunna veta när jag uppdaterar. Men också inte för mkt så jag blir överväldigad plus att jag vill inte uppdatera med dåligt innehåll bara för att jag ska uppdatera den dagen, du vet.
Tror jag har kommit på ett bra "schema"! 
Just nu så har jag bestämt att uppdatera här måndag onsdag fredag. Så varannan dag och inte på helgen, jag tror det blir bra i alla fall just nu och skulle det vara att jag känner det behövs ändras eller om ni tycker det behövs ändras så bara säg till! 

//
Hi beautiful people!
I truly hope that everything is well with u, remember to stay safe for u and for others.

How are u guys today? 
I’m tired but other than that I am fine, just need to coffee or energydrink and then I’ll be ok.
Today it’s another monday, another bunch of hopes that it’ll be an ok week, and I believe it will be, I really hope u all have an amazing monday and not just monday but an amazing week aswell.
Think about how good u guys have it and please don’t compare u or ur life with other peoples lifes because their life is not urs and urs is not theirs. U work for everything u have and u shape ur own life, u are strong. Strength begins within u, love too, think about all the ones who are there for u, even if it is just one person or just u. Remember that u are strong and u matter.
Give out the energy that u want to recieve and think positive thoughts. It’s hard sometimes I know, but for example when I drop a cup in the kitchen while doing the dishes I take a deep breath and think to myself that it was meant to happen to show that I should not stress through such a task.
Maybe it sounds lame, but things often happens for a reason, even the little things.
(null)

Btw.. I have been thinking about what days I should update on here and u maybe have noticed that since it’s not always the same days recently.. I don’t want to feel stressed or give u guys bad content just cause I need to post something u know. And I think I have thought of a good "schuedual"! 
I was thinking I am going to post mondays wednesdays and fridays, so every other day except for the weekend. I think it will be good, and if u think it’s not that great for some reason then just let me know.
(null)
💜

Netti Starby

Så himla fint skrivet och väldigt kloka ord. Vad skönt att du har nya planer inför
din uppdatering. Kramis <3

Svar: Tack fina du, hoppas du har en bra måndag,
Kramis
Terese Flinth

Carro

Så skön inställning. Hoppas måndagen blev superhärlig för dig!

Tack för din tanke kring vaccinet! ❤️

Svar: Tack själv, och ha en bra torsdag fina du,
Kramis
Terese Flinth

Beatrice Jakobsson

Tror absolut att vissa saker händer av en anledning men ibland är det inte alltid lätt att vara positiv, jag själv känner att det måste finnas negativa saker i mitt liv för att faktiskt kunna känna mig som en människa. Haha! Kanske flummigt men så funkar jag!

Svar: Ja jag förstår precis hur du menar, man kan inte uppskatta dem bra och positiva grejerna om man inte har dåliga dagar och negativa tankar! Man kommer inte undan negativa tankar, dem är bra att ha men till en viss gräns :)
Kramis
Terese Flinth

My

Så himla bra tankesätt :)

Svar: Tack fina du,
Kramis
Terese Flinth

Johanna Utterberg

Smart med ett schema sådär tror jag! :) Låter verkligen bra!

Svar: Jaa jag måste ha det, annars kan det gå dagar utan uppdatering..
Kramis
Terese Flinth

johanna

Men åh, hoppas du får en jättebra vecka <3

Svar: Detsamma till dig med!!
Kramis
Terese Flinth

Caroline

Måndagar känns typ alltid som en nystart haha <3

Svar: Jaa, hoppas din var bra!
Kramis
Terese Flinth

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress