Hej fina ni,
Hoppas allting är bra med er idag, kom ihåg att stay safe.

Jag vill börja med att be om ursäkt, jag trodde jag hade ett inlägg för igår men nu när jag kollade så hade jag inte publicerat något, så förlåt för det.. jag tänker jag vill uppdatera här mån-fre bestämt iaf.

Nu är vi halvvägs genom veckan, hoppas er vecka har varit bra än så länge?
Igår snöade det här för andra gången men som vanligt lade sig det inte. Jag var så glad när det snöade, älskar snö.

Jag vill också ta denna tiden till att tacka er för att ni tittar in hit, jag ska verkligen ta mig tiden till att göra en bra bloggvecka nästa vecka för er, göra intressanta och kanske roliga inlägg. Vill alltid göra bra inlägg för er, ibland bara vet jag inte vad. Men ha inte för höga förväntningar bara haha 😂
Tack igen för ni finns här, vi ses imon.
(null)

//
Hi beautiful people,
I truly hope everything is well with u today, remember to stay safe.

I would like to start off this post with an apology, I thought I had a post for yesterday but when I looked today on my blog I realised I didn’t prep a post. So I’m sorry for that, since I want to update here mon-fri.

We are now halfway through the week, I hope u guys had a great week so far, have u?
Yesterday it actually snowed here, I was so happy. But it didn’t stick to the ground ofc.

I also want to take this time to thank u all for poppin’ in here, I’m very greatful. I really want next week to be a great blog week for u guys. I want to do exciting and maybe funny post for u, so stay tuned. BUT don’t get ur hopes up too much either haha 😂
Thank u again, see u tomorrow.
💜
Caroline

Fina du! Hur gjorde du för att bli av med din bakterieskräck till viss del? Kram

Svar: Ooh hur jag blev av med bakterieskräck, det som är det svåraste, jag tränade mig mentalt att säga till mig själv det är okej att inte vara lika rädd för bakterier för ju mer jag är rädd desto värre blir det och bakterier är till viss del okej att möta då det oftast gör en starkare fysiskt också. Att undvika alla bakterier kan göra en svagare då man inte utsätts allt för dem mer ”vanliga” bakterierna.
Att jag har låtit mig själv tänka för mkt på allt som kan hända, visst ska du undvika vissa bakterier såklart men tar man det för långt så blir det riktigt fel..
Kramis
Terese Flinth

johanna

Åh, ja här snöade det också igår, det är första gången på typ 2 år som det snöade där jag bor :)

Svar: Åååh så mysigt!
Kramis
Terese Flinth

Johanna Utterberg

Fina du! Hoppas du har en härlig vecka :)

Svar: Tack detsamma till dig,
Kramis
Terese Flinth

My

Vad tråkigt att snön inte lägger sig :( Vi har en del snö, men vill ha mer. Är väldigt kallt så här ligger den kvar, var 17 minus igår, lite väl mycket haha!

Svar: Oj ja det var väldigt kallt!!
Kramis
Terese Flinth

Pauline

trevlig helg! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress