13 januari 2021

HYDRACOLOR

Life Hacks

Hej finaste ni,
Hoppas verkligen allting är bra med er, kom ihåg stay safe för er och andra.

Nu ska jag berätta för er, jag är sååå beroende av läppsyl. Alltså går jag 1 timme utan att ha applicerat läppsyl så är det som jag inte druckit vatten på 10 år, mina läppar blir så uttorkade.
Och jag var på Ica Maxi och skulle köpa hårfärg, så ser jag en massa olika läppsyl och tänkte okej jag behöver ett nytt nu, jag måste köpa hem ett innan det jag för nuvarande har tar slut. SÅ illa är det. I alla fall...

Jag chansade och köpte ett nytt läppsyl som jag aldrig testat förut, och det var ändån lite dyrt för att vara ett läppsyl, men förstår nu varför eftersom den är så bra. Den kostar 50kr.
Men jag kan säga, det är en av dem bästa jag någonsin testat, du kan också välja mellan olika färger. Och går jag utan det i typ 2-3 timmar så blir mina läppar inte alls lika "uttorkade" som förut.
Har ni testat några av dessa förut?
(null)


//
 Hi beautiful people,
I truly hope everything is well with u, remember to stay safe for u and others.

I’m gonna tell u right now I am soo addicted to lipbalm, if I go 1 hour without lipbalm my lips gets really "dry", like I haven’t been drinking water for 10 years lol.
So I went to the supermarket, I went there to buy haircolor cause I’m coloring my hair, and I found a bunch of lipbalms. So I found this one, and it’s actually a little bit expensive for a lipbalm but now I get why, cause it’s so good. It’s 50kr.
(null)

But I can tell u that it’s one of the best ones I have ever tried! There are various colors u can choose from too. And this one doesn’t make my lips superdry if I go without it for 2-3 hours.
Have u guys ever tried these before?
(null)
💜

My

Har samma problem..... Superbra tips ju, så snygg färg :D

Svar: Visst är det ändån, jättenöjd!!
Kramis
Terese Flinth

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress