Hej finaste ni, kom ihåg att vara försiktiga och hålla avstånd.

Måndag idag, jag hoppas att ni mår bra idag! Även om ni inte gör det, så kom ihåg att det är okej att må dåligt, hur svårt det än är att acceptera att "idag mår jag dåligt det är okej", så hjälper det faktiskt att tänka så, men som sagt det är väldigt svårt. 
Jag har nyligen lärt mig att tänka så, "idag/hela veckan har jag mått skit, jag vet inte varför men jag accepterar det för jag vet att jag kommer snart må bättre igen". Om ni kommer in i en jobbig period, bara ge ett försök att tänka så. Det har i alla fall hjälpt mig mycket, inte för att jag mår dåligt ofta, men när jag väl gör, så hjälper det mig enormt mycket.

Jag hoppas att ni får en underbar måndag, vi hörs, kramisar.
Här är Morris och Bamse i några gulliga bilder.
(null)

//

Hi beautiful people, remember to stay safe and keep a distance.

It’s another one of those mondays today again, I truly hope u are feeling well today!
Evern if u’re not, please remember that it’s very much ok not to, how difficult it might be to think like this, it really do help to think "okay today I do not feel good, I am sad and that is okay".
I have recently learned myself to think like that, "today/this week I haven’t been happy and I hate that but I accept the fact that I am feeling like this right now because I know I will feel better again soon". Even if I don’t feel this down that often, it still helps me when I do feel like that.

I truly hope u guys have an amazing monday, huggies.
Here’ Bamse and Morris in a few cute pictures.
(null)
(null)
(null)
(null)
💜

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress