30 mars 2022

HOMEMADE GUACAMOLE

Food

Hej fina ni,
Välkomna till en hungrig tess som älskar guacamole och snacks haha, den lilla meningen beskriver hela det här inlägget. I förrgår var jag så sugen på att dippa nachochips i guacamole, och Icas "färska" guacamole i kylen vid sallad osv är faktiskt inte så dum. MEN jag ville göra egen, så jag slängde ihop en liten röra, det som är så bra är att det är så enkelt att göra, det här hade jag i och det är muuummss.
(null)
Det här behöver du -
- 2 avokados
- 1 klyfta medelstor vitlöksklyfta
- färsk limejuice från en halv lime
- salt & peppar
Yuuuuuuuuuuuuuum.
//
Hii u guys,
welcome to a very hungry tess that loves guacamole and snacks haha, that tiny sentence describes this whole post. The day before yesterday I was so excited to dip nachochips in guac, and the store has this refrigerated "fresh" guac by the salads and stuff and it's pretty good. BUT I wanted to make my own, so I threw everything into a mush and yum, it's so simple to make, and this is what I added to my guac.
 
U need this -
- 2 avocados
- 1 clove of garlic
- fresh lime juice from one half of a lime
- salt & pepper
Yuuuuuuuuuuuuuum.
(null)
(null)       
(null)
      
dixiwonderland.com

Har aldrig testat att göra egen. Mest för att det är omöjligt att hitta en perfekt avokado direkt 🤣

Svar: Haha, det finns bra tips på hur du väljer en bra avokado! Ett tips är att kolla änden där ”kvisten” suttit, du vet den ploppen. Är den möglig så är det ett nej, sen ska du squeeza eller trycka bara lite lätt på den toppen för att se om den är lite soft men inte för mkt, bara lite!
Terese Flinth

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress